Julbord idag!

Idag var det julbord på skolan! Så härligt och gott! Vår restaurang hade verkligen gjort sig till och dukat upp ett otroligt mysigt julbord som tilltalade alla, både barn och vuxen! Härligt och se barnen njuta så och äta så engagerat! Ja....snart är det jul och då blir det nog lite mer julmat!

LUCIA

I fredags var det Lucia vart jag än vände mig på skolan och förskolorna! Började på Bäckaliden med ett stämningsfullt Luciatåg utomhus, sedan var det skolår 5 och på eftermiddagen avslutade Förskoleklassen med Luciatåg för alla föräldrar. Vilka duktiga barn och elever vi har på vår fina enhet! Så stämningsfullt! TACK

Ut i slasket på Bäckaliden

Tidigt i förmiddags var jag nere på Bäckaliden och då var det dags för utgång för de äldre barnen! Bra med gallonbyxor för de är ju lite kladdigt ute!! Alla barn var så duktiga på att klä på sig, mycket att ha ordning på - vantar, mössor, skor, galonbyxor osv....men det gick bra och snabbt var alla ute!

Besök på Skeppet

Oj oj oj - vilket bygge i byggrummet!
Idag har barnen tillsammans med Jocke byggt så fint i byggrummet - det blev hela Friends arena, med parkering, tunnelbana och tågbana! Nu börjar även Globen och Tele 2 arena växa fram!
 
Läckert bygge - hoppas få en liten bild framöver!

Fin vecka här på enheten!

Ännu en vecka börja närma sig sitt slut!
Det har varit en mycket fin jobbvecka och full fart som vanligt - men det är ju det som är roligt!
 
Den här veckan har jag bla ägnat mig åt:
 • Arbetsmijöplan
  Egenkontrol plan
 • Ledningsgrupp
 • Lärarkonferens
 • Expeditionsmöte med vaktmsteri
 • Elevvårdsmöten
 • Jobbat på fritids i måndags förståss - alltid lika kul!
 • Betygskonferens med betygsättande lärare
 • Elevhälsoteam
 • Arbets med schoolsoft
 
Ja - ett litet axplock av min vecka!

Snö på gång!

Nu är det nog lite snö på gång i Älta! Det har märkts idag - barnen har varit lite extra spralliga och så fort det kommit några snöflingor så har de blivit fart! Hoppas nu det kommer snö som får ligga kvar ett tag!

Bloggen har fått nytt utseende!

Visst blev det fint! Nya färger och nytt huvud! Riktigt nöjd!

Slutspurt inför jullovet....

Nu jobbas det för fullt i alla hus på skola och förskolorna kan jag lova! Tänk vad tiden gått fort den här hösten, börjar bli lite tjatig....säger nog det varje år! Men det är Augusti och vips är vi inne i December! Det ska bli härligt och sammanfatta terminen och se så mycket alla hunnit och gjort på resp. enhet - för det är mycket!

Advent på skolan!

Jag måste ha världens bästa arbete! Tänka att få tillbringa en hel förmiddag med härlig sång, stämningsfullt adventsfirande tillsammans med alla elever på Siggan! Fredagens adventsfirande i Älta kyra blev så fint och personalen i kyrkan var så imponerad av våra fina elever, så jag vill rikta ett varmt tack till alla elever på Siggan! Jag är så stolt över Er!. Skolår 4 stod för sång och musik tillsammans med vår härliga musiklärare Magdalena. Det blev en mycket fin stund tillsammans! Nu väntar vi bara på julen.....


RSS 2.0