Skolgården får en ansiktslyftning

Äntligen har jag fått klart att det blir pengar till att rusta skolgården i sommar!
Vi komemr att göra i ordning ytan utanför Skeppet med konstgräs och flera nya lekställningar. Vi kommer fixa till ytan (kullen) vid lekboden med gummiasfalt och skogen med lekbark, har vi tur blir det även en ny rutschkana utanför Kompassen!
 
Det ska blir så spännande och framförallt väldigt fint!

ROCKGRUPPER IDAG

Idag var det dags för Rockgrupper!
Skolår 6 har varje år Rockgrupper och ensemblespel i musiken tillsammans med Mats från Kommunala musikskolan och idag var det Show!
 
Så otroligt imponerade av elevernas kunskaper och härliga framträdande!
Det blev rockmusik som var egenskapad!
 
Härligt och se eleverna gå in så helhjärtat i sina instrument - Bas, trummor och syntar!
 
Publiken, övriga elever, levde sig in och klappade med i låtarna!

Lärarmöte idag

Idag var det lärarmöte!
På programmet stod reflektion och utvärdering - dags och börja summera läsåret och se om vi gjort allt vi förväntade oss! Dags att utvärdera de utv. områden vi satte upp i Augusti utifrån Kundenkät, utvärderingar, elevernas resultat osv!
 
Det ser bra ut - ett härligt år har vi haft!

5 åringarnas avstlutning

Idag var det avslutning för våra 5 åringar på Siggan fsk!
Så härligt att se dessa barn som utvecklats så härligt under sina år på förskolan. De var förväntansfulla när de fick sina roser och koppar! Nu är det dags att börja i F-klass vilket också blir spännande!

Full full full fart!

Nu är det verkligen full fart på alla enheter! Det känns att det är upploppet inför ett efterlängtat sommarlov både hos barn, elever och personal.
Mycket är på gång, det är avslutningar för 5 åringar, rockgrupper, sommarfester, förskoleklassens föreställning, föräldrafika, nationella prov, betygsättning, städning, flyttar.....jag full fart!

Sedan har vi alla byggen som är på gång på skolan som gör att det röjs både här och där!
Vi står inför nya paviljonger, ombyggnationer inne på skolan, omflyttar av vissa klassrum och sist men inte minst ganska stora förbättringar av skolgården!

SPÄNNANDE - Men också lite PUH!
Men vi ska ro i land allt!


RSS 2.0