Våga visa på Sjöängen

Under vecka 6 kommer vi ha Våga Visa observation på Sjöängens förskola. Det ska bli spännande att visa upp vår fina verksamhet. Våga Visa är ett samarbete mellan flera kommuner för att höja kvaliteten på våra enheter, observationen fokuserar på det som fungerar bra och lyfter fram positivt från verksamheten men även förbättringsområden. De tittar i första hand på Lek och Lärmiljön. 
 
Du kan läsa mer på: 
http://www.danderyd.se/Vaga-visa/
 
 
 
 

Digitala smartboxar till förskolorna!

På skolan har vi smartboards och activeboards i alla klassrum som är digitala tavlor där såväl pedagog som elev kan vara aktiva. Nu har vi investerat i digitala smartboxar till förskolorna där barnen kommer kunna interagera på golvet, bilden kommer projeceras på golvet, ska bli spännande när vi kommer igång. 

Biblioteket har uppgraderats!

Nu har vi uppgraderat och gjort i ordning i vårt bibliotek! Vi har registrerat alla böcker i ett biblioteksprogram och gjort många nya inköp innan julhelgerna. Idag har biblioteket ca 3000 titlar vilket vi är mycket stolta över, ett härligt skolbibliotek för både skolan och förskolorna! Eleverna på skolan kommer själva kunna låna och använda vårt system, varje elev och pedagog har en egen kod för lån. Kom gärna förbi  och titta. 
 
 
 

BLOGGEN VAKNAR TILL LIV

Nu ska jag börja blogga igen - den har vilat en stund, men nu ska jag väcka liv i bloggen! Här kommer jag skriva korta inlägg om vår verksamhet, det dagliga arbetet på skolan och förskolorna och nedslag från det som händer på enheten

Mycket nöje
Anne

RSS 2.0