Skolavslutning

Då var årets skolavslutning avklarad o som alltid lika fantastisk! Så vacker solosång, körsång och häftigt Rockband - en show som visar hur fantastiskt det är på Siggan och vad roligt vi har det - lustfyllt lärande hela tiden. Många låtar idag hade ett fint tema om kärlek, vänskap, ta hand om varandra och känna trygghet vilket även jag talade om i mitt tal. Jag är så stolt över att vara rektor för Siggan där glädje och trygghet genomsyrar vår verksamhet.

Brännboll mot 6:orna idag

Idag var det den årliga traditionen när vi pedagoger och skolledning möter 6:orna i brännboll! Det blev en het drabbning när vi pedagoger tog hem segern Alltid lika kul och se alla elever som klär ut sig och även vi pedagoger!

Nya flaggor!

Måste ju visa upp oss - nya flaggor fixade!

Några dagar kvar nu....

Nu är det bara 4 dagar kvar av det här låsåret, tänk vad tiden går fort! Det här läsåret har verkligen rusat iväg. Det har hänt otroligt mycket kul på alla våra enheter, fina uppträdanden, goda resultat, spännande aktiviteter, otrolig utveckling hos våra barn och elever. Det har varit lite slitsamt ibland men det är inget jag tänker på när jag minns tillbaka på allt fantastiskt som sker på alla våra enheter och jag är en otrolig stolt ledare för Siggans skolenhet med över 900 elever och 140 medarbetare. På fredag är det skolavslutning - klockan 9.00 drar vårt årliga program igång på stora scenen där alla elever får synas och framföra en sommarhälsning - ser redan fram emot denna glädjefyllda dag! Mitt arbete med att planera mitt tal....är i full gång! En av årets höjdpunkter för mig

Aktivitetsdag 2 Juni på skolan

Den 2 juni hade vi på skolan en fantastisk dag...lite i efterskott firade vi att skolan fyllt 40 år. Jag och skolrådet (eleverna) hade planerat dagen och elevernas önskan var att ha en rolig dag med aktiviteter i blandade grupper. Vi delade in alla elever, 590st, i 40 olika grupper med elever i åldern Förskoleklass till skolår 6. År 5-6 elever var ledare för sina grupper och följde dem runt på 4 olika aktiviteter. Dagen avslutades med lunch i sin grupp, korv med bröd och lite frukt! Det blev en otroligt härlig dag som nu får bli en ny tradition på Siggan! Alla elever fick bla. göra armband med texten - Lika - Unika, det var samarbetsövningar och frågesport.

RSS 2.0