Arbetskväll på skolan och förskolorna!

Ikväll var det arbetskväll för all personal med fullt program!
 
Skolan började med att få en introduktion av ett projekt vi ska gå in i - PRIO! Ett projekt som handlar om att titta över organisationen och då framförallt möten. Syftet är att skapa lärande möten och coachande möten som i självklart ska leda till ökad måluppfyllelse. Under våren har vi hjälp av en person som ska kartlägga vår enhet kring just möten och vad vi lägger vår tid på!
 
Fritidshemmen fortsatte kvällen med att planera inför påsklovet och sommarlovsplanering!
 
Förskolorna hade genomgång av Schoolsoft som inom kort kommer släppas även för förskolorna, sedan var det planering för resp. förskola kring verksamheten!
 
FULL FART och HÄLRLIG KVÄLL!

Skolan växer!

Till hösten ökar skolan med ca 75 elever!
Det är många som söker till oss i alla skolår och trycket på blivande förskoleklass var stort!
 
I väntan på den stora utbyggnaden kommer vi bygga fler klassrum i paviljongbyggnad som kopplas på den befintliga byggnaden som finns idag. Det blir utbyggnad av matsalen, byggnation av musiksal och bildsal. Vi kommer även bygga nya toaletter utanför matsalen och köket kommer justeras och byggas ut!
 
Det händer mycket på enheten - det är kul!!

Utbildning för personalen på Smartboard och Activeboard

Vi har installerat digitalta tavlor i alla klassrum och för ett par veckor sedan var det utbildning för lärarna i skolår 1-3 på Smartboardtavlorna och idag för 4-6 lärarna på Activeboardtavlorna!
 
Det är så spännande nu och följa hur undervisningen kan utvecklas med dessa nya redskap!!

Full fart!

Det är verkligen full fart på våra enheter - tiden går så fort! Tiden mellan sportlov och påsklov brukar gå fort, men i år.....!!
Mycket händer på enheten - det är musikaler, temaprojekt med uppfinngar och teknikprojekt med skapande av byggnader, simnning för alla klasser, förberedelse inför Ghanadagen, Nationella prov och mycket mycket mycket mer! Full fart helt enkelt!

RSS 2.0