Föreläsning inom FFS

Ikväll ska jag och flera medarbetare iväg på en föreläsning som FFS (Förskola, Fritid och Skola - Nacka kommun) arrangerar. Temat för kvällen handlar om att föbättra kommunikation mellan människor och att hitta balans i livet.
Här nedan kan du läsa lite om föreläsaren Jana och hennes föreläsning.

Hoppas kvällen blir inspirerande!

Är grannens gräs alltid grönare än ditt (och dessutom nyklippt)? Händer det att du tycker att du kunde ha presterat lite bättre, gjort lite till, varit lite smartare, snabbare, trevligare, mer förutseende, gladare och snyggare? 

På ytan är det lätt att tycka att alla andra är perfekta och att det bara är du som sitter vid ett smuligt köksbord med dammråttor i hörnen. För att göra saken än mer komplicerad brukar vi också jämföra oss med så många som möjligt för att sedan själva försöka leva upp till alla dessa personers unika förmågor och livsstilar. Vore inte livet ganska skönt om vi kunde slippa vår inre domare som konstant rättar oss, håller oss på plats (tillbaka!) och som lömskt viskar att vi minsann bara är en vandrande bluff!

 Jana Söderberg är diplomerad samtalsterapeut i psykosyntes. Hon lär ut verktyg för att förbättra kommunikationen mellan människor med mål att förenkla processer, relationer och företagskulturer. Hon har skapat "Våga Vara-metodiken" som är en framtagen metod  för att stärka barns och vuxnas självkänsla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0