Måndag med många möten!

En fullspäckad start på veckan - många möten, inte alltid helt bra start på en vecka, men det gick bra.

Började med Pedagogiska arbetslagsledarena på förskolan:
Här talade vi bla om Förskolemässan, Studiedagen den 29/10 - vi har nu påbörjat arbetet med implementeringen av den reviderade läroplanen och talade om det fortsatta arbetet, vidare diskuterade vi våra dokument som beskriver förskolornas verksamhet - dessa ska revideras för att kunna användas till befintliga och nya föräldrar.
Sedan är det snart dags för inspektion av förskolorna, den 22-23/11 ska jag, förskollärare och föräldrar intervjuas i Nacka stadshus.

Active board:
En av våra 4:or kommer under två veckor få låna en Active board för att testa detta spännande redskap. Vi har inte beslutat om vi ska investera i några, men ett bra sätt att få en inblick i användningsområdet är att prova. Så jag fick möjlighet att få en förevisning - spännande!

Företagshälsovård:
Sedan var det möte med vår förestagshälsovård.

Pedagogiska arbetslagsledare skolan:
Eftermiddagen inleddes med möte med de pedagogiska ledarna på skolan.
Även här blev det reflektion från studiedagen den 29/10 samt Höstlovets aktiviteter kring Skola 2011 - det är ett spännane arbete vi har påbörjat nu när implementeringen av de nya reviderade styrdokumenten är näst intill klara. Framförallt kring kursplanerna kommer de stora arbetet.
Vi hade en lång diskussion kring våra lokala mål och kriterier i det skriftliga omdömet, här kommer ett stort revideringsarbete att ske.
Vidare diskuterade vi varje arbetslags måldokument - utifrån skolans gemensamma mål har varje arbetslag redovisat hur de ska jobba för att "nå" måluppfyllelse - många spännande aktiviteter!
IT som pedagogiskt redskap hann vi även diskutera - likaså på höstlovet var detta ett ämne för diskussion i hela lärarkollegiet.

Lite roliga IT länkar: 

IT TIPS:
www.webmagistern.se

www.glosor.se

www.glosor.eu

www.glosor.nu

www.kunskapsstjärnan.se


Sedan var det dags för den lokala Samverkansgruppen - där vi pratar om Arbetsmiljöfrågor.

Dagen avslutades med ett trevligt möte med styrelsen från föräldraföreningen, där vi bla. diskuterade en gemensam föreläsning i vår kring förälrdraskap till tonåringar, ska bli spännande.


En härlig och inspirerande måndag!

Se hela bilden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0